Lijst van producten op merk Mim-pi

Maak van elke dag een feestje met de collectie van Mim-Pi.

Zwierige jurkjes, handgemaakte borduursels, mooie details, dat is waar Mim-Pi bekend om staat.

Alle items zijn met liefde ontworpen om meisjes te laten stralen.
Perfect om te dragen naar een feestje, maar ook om aan te trekken naar school, tijdens het buiten spelen of gewoon gezellig thuis. Met Mim-Pi ziet je meisje er altijd stralend uit!
De collectie is verkrijgbaar in de maten 92-152 en bevat prachtige jurken, leggings, maillots, truien, shirts en zoveel andere mooie dingen.

Duurzame kleding maken, Mim-Pi bewijst dat het kan.
Al bijna vijftien jaar werkt ontwerpster Leonora Nieuwenhuizen met dezelfde leveranciers in India en Portugal. Twee keer per jaar bezoekt zij de fabrieken om er zeker van te zijn dat de arbeidsomstandigheden goed blijven en de mensen tevreden zijn.
Maar er is meer. Kleding van Mim-Pi is tijdloos en vrolijk en van zulke goede kwaliteit dat het meerdere generaties gedragen kan worden. Dat is pas duurzaam!

De inspiratie voor de kinderkleding van Mim-Pi kan uit de meest verrassende hoeken komen.
Denk bijvoorbeeld aan een knoop, een ansichtkaart of een boek.
Het begint vaak met de indrukken die de ontwerpster en eigenaresse opdoet tijdens haar vele reizen.
Dit wordt uitgewerkt tot de bijzondere designs die we iedere keer weer terugzien in de prachtige collecties.

Ga jij voor zo’n prachtige duurzame outfit met Mim-Pi voor je meisje?

Er zijn 71 producten.

Item 1-20 van 71 in totaal item(s)
Prijs € 49,95

Mim-pi jurk 1057

Meisjesjurk van Mim-Pi. De roze bloemen met insecten (vlinders en salamanders) het zwarte lange mouwen jurkje een echte blikvanger. de voorkant van de jurk is opgesierd met en roesel en de rok loopt weid uit. Combineer met legging of maillot van Mim-pi Gratis strik bij de nieuwe collectie.

Prijs € 49,95

Mim-pi jurk 1045

Meisjesjurk van Mim-Pi. De jurk geeft je een power look door de gouden letters: GIRL BOSS  met daar onder roest oranje  katoen stof. De tailleband is van een multicoler glitter elastiek. De rok valt soepel en wijt uit en is geprint met paradise vogels. Combineer met legging of maillot van Mim-pi Gratis strik bij de nieuwe collectie.