Levertijd & Verzenden & Retourneren

Levertijd en Bezorgkosten

Voor zendingen binnen Nederland zijn de verzendkosten €3,95 per zending. Bij een bestelling van € 50,- of meer zijn de verzendkosten gratis. Onze bestellingen worden bezorgd door  DHL of PostNL. Heidi kids fashion is niet aansprakelijk voor vertraging of vermissing.

heidi kids fashion streeft ernaar om bestellingen voor 16.00 besteld ,de zelfde werkdag te verzenden.

Ander afleveradres

Het is ook mogelijk om er voor te kiezen de bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als je de bestelling bijvoorbeeld als cadeau verstuurt of op je werk wilt laten afleveren.

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment.
Voor de levering van de bestellingen zijn wij echter afhankelijk van meerdere factoren.
Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een product dat je besteld heeft niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

Uitzonderingen

Rondom extra drukke periodes zoals bijvoorbeeld sale of vakantieperiodes kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.

Sale artikelen kunnen niet terug gestuurd worden.

Betaalmogelijkheden


Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de bestelgegevens en het totale bedrag inclusief de verzendkosten. Betaling geschiedt vooraf en is mogelijk op de volgende manieren:

  • iDEAL (mollie): Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. N.b. iDEAL-betalingen verlopen via Mollie, deze naam zal je dan ook tegenkomen bij het afronden van je betaling.
  • Overschrijving: De betaling dient binnen 3 werkdagen binnen te zijn door middel van overschrijving via bank- of gironummer. Maak het bedrag met vermelding van het ordernummer over naar ABNA rekening NL65ABNA0800195264 t.n.v. Heidis Accessoires. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling direct worden verstuurd. Wij reserveren 5 werkdagen je bestelling, wanneer de betaling dan niet ontvangen is wordt je bestelling geannuleerd.
  • Afterpay
  • paypal
  • klarna
  • creditcard

Annulering / wijziging van een bestelling


Mocht je de bestelling willen wijzigen of annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@leukekleding.shop

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd ( niet gelding bij artikelen met korting). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@heidikidsfashion.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Artikelen in de sale kunnen niet terug gestuurd worden. Als ze als nog terug komen word er €6,95 verzenkosten in rekening gebracht.

retoursadres

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@leukekleding.shop Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.