Betaalmethodes

Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de bestelgegevens en het totale bedrag inclusief de verzendkosten. Betaling geschiedt vooraf en is mogelijk op de volgende manieren:

  • AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
   AfterPay voert voor www.leukekleding.shop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
  • iDEAL (Mollie): Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. N.b. iDEAL-betalingen verlopen via Mollie, deze naam zal je dan ook tegenkomen bij het afronden van je betaling.
  • Overschrijving: De betaling dient binnen 5 werkdagen binnen te zijn door middel van overschrijving via bank- of gironummer. Maak het bedrag met vermelding van het ordernummer over naar ABNA rekening NL65ABNA0800195264 t.n.v. Heidis Accessoires. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling direct worden verstuurd. Wij reserveren 5 werkdagen je bestelling, wanneer de betaling dan niet ontvangen is wordt je bestelling geannuleerd.
  • Creditcard
  • Paypal
  • Klara veilig achteraf betalen