loveStation22 jurkje

loveStation22 jurkje

Jurkje Lovestation
Een tof zwart jurkje (model dress pam) met mooie herfst/winter kleuren en details. Je gaat aankomen seizoen veel okergeel en rood zien en deze kleuren zie je ook mooi terug komen in dit jurkje. De details zijn subtiel maar maken het jurkje wel even extra speciaal!

lovestation22

Pasvorm
De pasvorm is mooi en goed om maat. De jurk is nog wat ruim bij Liv maar ze zit ook tussen deze en de kleinere maat in. Liv draagt hier maat 110/116. Lovestation sluit mooi aan en door de fijne pasvorm ziet je kindje er hip uit en kan er ook nog eens heerlijk in spelen.

Hoe te combineren
Je kunt dit jurkje goed combineren met een zwarte, okergele of rode legging of maillot. Wij kozen dit keer voor rood eronder maar hebben ook nog een soort leren legging die hieronder ook goed zou kunnen. Liv draagt er een paar stoere zwarte bikerlaarsjes onder maar eigenlijk passen er onder dit zwarte jurkje vrijwel alle schoenen. Wij hebben toevallig nog een tof okergeel vest wat we er als het echt koud is perfect bij kunnen combineren. Voor een mooie bijpassende legging of maillot kun je ook bij de webshop van Lovestation22 terecht. Dan weet je zeker dat je de goede kleur om te combineren hebt.

Lovestation22 jurk

Shoppen
Dit jurkje is super leuk en dat voor een nog veel leukere prijs! Het jurkje kost namelijk maar 24,95 een echt koopje voor zo’n super merk dus. Ook steun je met je aankoop het WNF dus win win situatie.

Meer over Lovestation22
LoveStation22 is een trendy Nederlands kledingmerk voor avontuurlijk meisjes. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Goed om te weten: met je aankoop steun je de reuzen panda’s.

Lovestation22 kinderkleding

Veel shopplezier!

geschreven door : https://www.facebook.com/1474880646121118/posts/2198628613746314/

Laat jouw reactie hier achter