Kerst met LoFff

Kerst met LoFff

Kerst met LoFff

LoFff babyjurkjes zijn heerlijk zacht met zwierige rokjes. LoFff meisjeskleding bestaat al sinds 2005 en is voor meisjes van 3 maanden tot ongeveer 16 jaar. Sinds aantal jaar hebben ze een aparte collectie voor baby’s.

Wij hebben van LoFff de collectie voor de kleinste meisjes in maat 68 tot en met maat 86. LoFff is lief! Het merk staat bekend om hun zwierige en vaak ook feestelijke kleding. Dit merk heeft een geheel eigen stijl die je meteen herkent en waar meisjes dol op zijn. Maar ook ouders zijn blij met LoFff, het is namelijk lekker zacht, makkelijk aan- en uit te doen en comfortabel.

Voor kerst hebben we van LoFff leuke meisjesjurkjes in het rood, blauw en coral roze. De babyjurkjes hebben deze winter panterprint, hartjes of met honinggraat. Bij alle jurkjes zit een legging.

 

We geven bij LoFff meisjeskleding nog een gratis leuke handgemaakte strik zodat de outfit helemaal af is. Onder het strikje zit een antislipclipje zodat het strikje al blijft zitten bij een klein plukje haar. Wilt u liever een strikje op een haarband dan kunt u altijd ons een berichtje sturen.

LoFff meisjeskleding is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Ze worden gemaakt in India. De jurkjes vallen goed op maat.

Wilt u de kleding cadeau geven? Geen probleem! Stuur ons een bericht en we sturen een leuke cadeauverpakking mee.

Met de code:LOFFF    krijg u nog eens 25% korting op LoFff babykleding

Lees ook onze Blog over kerstjurkjes van Mim-PI

 

Laat jouw reactie hier achter