Petflessen colectie LoveStation22

Petflessen colectie LoveStation22

Recycle capsule collectie LoveStation22 en Legends22.

Voor winter 2019 heeft Zazi Brands een nieuwtje. Ze hebben voor LoveStation22 en Legends22 een capsule collectie ontwikkeld dat volledig gemaakt is uit 100% gerecyclede stof.

Zowel bij LoveStation22 als ook bij Legends22 hebben ze een klein thema in zwart wit toegevoegd, die gemaakt zijn in French Terry of Single Jersey. De samenstelling van deze stoffen is 80% katoen- gerecycled uit snij afval- en 20% polyester, gewonnen uit gerecyclede petflessen.

En dat is niet alleen bijzonder (daar zijn ze de 1e mee in kinderkleding land) maar het is ook gewoon heel erg gaaf geworden.
Zazi brands werkt al jaren met Biologische katoen dat al stuk minder belasend voor het milieu is als het reguliere katoen. Maar gerecyclede stof gaat nog een heel stuk verder en is nog minder belastend voor mens en milieu. Zazi Brands is heel benieuwd hoe de markt hier op reageert en of de klanten net zo blij er mee zijn als hun.

Leuke kleding heeft voor de winter 2019 6 loveStation22 jurkjes – 1 rokje- 1 longesleeve van gerecyclede stof ingekocht. Ook wij zijn heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden.

Laat gerust een reactie hier onder.
Heidi
Leuke kleding shop

Laat jouw reactie hier achter