ZAZI WEEK LOVESTATION22

ZAZI WEEK LOVESTATION22

Zazi week
Het is deze week Zazi Week. Zazi Brands is de naam van het bedrijf waar de merken Lovestation, LoFff, Lava Lava, Legends22 en Happy Nr.1 onder vallen. Wij laten iedere dag een setje van een ander merk zien en we mogen ook nog een van deze setjes gaan weggeven aan een van onze volgers hoe gaaf!! Hieronder lees je hoe je daar kans op maakt.

Lovestation jurk
Liv laat vandaag een jurkje zien uit de nieuwe Lovestation22 collectie. Het jurkje (model Mirre) is absoluut een van onze favorieten van deze collectie door de leuke print, toffe kleuren en mooie details. Het jurkje is blauw met wit aan de bovenkant en kaki groen en zwart aan de onderkant. Het jurkje heeft een gave all over print en gouden details. De gouden sterrenprint is een enorm pluspunt voor mijn dochter Liv. Deze vind ze prachtig. Het jurkje is prachtig afgewerkt en heeft een mooie kwaliteit.

Pasvorm
Liv is ongeveer 106cm en draagt van dit jurkje maat 110/116. Hij valt dus perfect op maat en ze  heeft nog zeker genoeg groeiruimte voor de zomer. Ook handig is het aantrekkoordje handig als het dan nog wat ruim is kun je hem zo mooi wat strakker maken.

Hoe te combineren
In de zomer is dit jurkje super leuk met een paar sandaaltjes of sneakers eronder of op vakantie met een mooie zomerhoed, zonnebril erbij en klaar. Nu is dit jurkje ook al goed te dragen met bijvoorbeeld een zwarte legging en vestje of spijkerjasje en daaronder een paar stoere laarsjes.

Shoppen
Je shopt dit gave jurkje via de webshop van Zazi Brands. De officiele webshop van Lovestation22.
Het jurkje (modelletje Mirre) kost 34,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 152.
Zazi online shop.

Winactie
Dan nu de winactie; deze week laten we jullie elke dag één van de vier merken van Zazi Brands zien en jullie maken kans op één van deze vier setjes. Je mag elke dag meedoen!!! Zaterdag kiezen we de winnaar.

Wil jij kans maken op dit leuke jurkje van Lovestation?! Meedoen is simpel;
– Like Lovestation22 op Facebook of Instagram.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook of Instagram.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

Meer over Zazi Brands
-Het bekendste en oudste merk van Zazi Brands is LoFff.
Begonnen in 2005, voor meisjes die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft sinds een aantal jaren ook een babycollectie, voor meisjes vanaf 3 maanden. Zodat ook de kleintjes vast een beetje mee kunnen doen.

-Dan is er LoveStation22.
Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details.. Zebra’s, flamingo’s, paarden en katjes – het past allemaal.

-Het broertje van LoveStation22 is Legends22.
Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016 zijn er steeds meer winkels die dit merk verkopen. Vanaf zomer 2019 is er ook een Mini Legends collectie voor jongens van 3 – 18 maanden.

-Dan is er LavaLava.
Een hippie-Ibiza-achtige meiden collectie voor de iets grotere girls (vanaf ca 4 tot 16).
Vrolijke kleding met hier en daar een volwassen touch. Dit merk is voor zelfbewuste stylish girls. Vandaar onze slogan – doei grijze muis, hello Lava Girl!

-Sinds het najaar van 2017 is er ook nog Happy Nr.1
Deze vrolijke frisse meisjescollectie wil maar één ding – en dat is nét zo kleurrijk zijn als alle meisjes die deze kleding dragen!
Woeste kleurcombi’s als roze en paars bijvoorbeeld. De meisjes zelf vinden het in ieder geval prachtig. Deze kleding is super easy, super comfortabel, én super goed geprijsd!

Veel shopplezier –> Heidi kids fashion

Liefs,
Bianca & Liv 

Kidsmusthaves

Laat jouw reactie hier achter