Lavalava

Lavalava

Wij verlangen weer helemaal naar de zomer en al helemaal als we dit leuke jurkje thuis gestuurd krijgen!

Longdress Catwalk
Deze longdress van LavaLava heeft Jade uitgekozen om aan jullie te laten zien. Dit soepelvallende jurkje ziet er niet alleen stylish uit, maar zit ook nog eens lekker. De jurk heeft wit met zwarte verticale strepen en voorop een groot peace-teken. De dunne spaghetti-bandjes geven de jurk een extra zomerse look. De jurk is verkrijgbaar in maat 104 tot en met 176 en er is ook een kortere variant van.

Jade heeft de jurk gecombineerd met slippers, maar ik zie ze ook regelmatig met sneakers voorbij komen: dat kan natuurlijk ook. Het jurkje kost €49,95 en de kortere variant €36,95.  De jurk kan leuk gecombineerd worden met een zwart vestje en zwarte slippers, of juist met een gekleurd vest en bijpassende slippers.

Jade draagt maat 164 van het jurkje bij een lengte van 160 cm. Het jurkje sluit overal mooi aan, dus het valt mooi op maat.

Over LavaLava
LavaLava is een onderdeel van Zazi-Brands: Zazi Brands is de bedrijfsnaam waarbinnen zij sinds een aantal jaren verschillende merken kinderkleding ontwerpen en verkopen (ook nog Lofff, Legends 22 en Lovestation 22). Ze zijn onafhankelijk, vrij en anders. Geen aandeelhouders en externe financiers die in onze nek hijgen. Dat geeft hen de ruimte om te experimenteren en te groeien op de manier die zij goed vinden. En dat is eerder langzaam en gestaag, dan snel en hype-achtig.

De overeenkomst tussen onze collecties is dat ze de dingen maken die ze mooi vinden en waarvan ze denken dat de klanten ze mooi vinden. En die betaalbaar zijn. Ze zoeken de kwaliteiten uit en bepalen hun eigen kleuren, onafhankelijk van de trendboeken. Ze ontwikkelen de eigen designs en printen hun eigen stoffen.

De ontwerpen worden nog gewoon met de hand getekend, met als gevolg dat de kledingstukken vanaf het allereerste stadium een ziel hebben en nooit plat worden. Ze zijn erbij als de eerste modellen geproduceerd worden en hebben het hele proces in eigen hand.

En dat is wat je ziet als je de collecties bekijkt.
Een uniek individueel handschrift in een wereld van globalisering en nivellering.

Shoppen
Het jurkje dat Jade draagt shop je hier. De andere items van LavaLava scoor je hier.

Liefs, Jade & Cindy

Laat jouw reactie hier achter