loveStation22 Luna

loveStation22 Luna

Binnenkort gaan we naar de zon en wat hebben we er zin in! We laten vandaag een jurkje van Lovestation 22 via Zazi brands zien dat zeker mee gaat in de koffer!

Lovestation

Meer over Lovestation22
LoveStation22 is een trendy Nederlands kledingmerk voor avontuurlijk meisjes. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Goed om te weten: met je aankoop steun je de reuzen panda’s.

Zazi brands

Wist je trouwens dat Lovestation 22 onderdeel is van Zazi brands
Daar vind je nog meer coole merken voor kids.
Al deze merken worden binnen Zazi Brands bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Zazi is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1993 ervaring heeft in de kinderkleding. Ze werken met een hecht team, doen al hun productie met eigen fabrieken in India, waar we ook een eigen kantoor hebben. Hierdoor houden we ook goed toezicht op de werkomstandigheden in India. Zo zorgen we ervoor dat de producten een goede kwaliteit hebben.

Review

Elin laat jullie vandaag een jurkje zien in een hele tropische print. Vol met flamingo’s en aapjes! Groen en roze zijn de hoofdkleuren en ik word daar erg blij van. Elin draagt maat 134 en is nog iets aan de ruime kant. Ik zou dus gewoon voor de eigen maat gaan, want Elin draagt normaal 128.
Bij de middel zit wel een elastiek dus dat is fijn. Zo is het een lekker pittig jurkje. Hij valt niet erg lang, tot net op bovenbeen.

Combineren
Persoonlijk vind ik dit echt een zomer jurkje! Het leukste is hij echt met een slippertje eronder. Als je echt niet kan wachten, dan zou ik kiezen voor een jeans jasje , roze of groen vestje erboven. Eronder een legging in deze kleuren. Wil je dit jurkje ook hebben?

Het jurkje kost 39,95 euro en je shopt hem hier>>>>>
Zazi online shop.

Liefs Elin en Ivette

Laat jouw reactie hier achter