Lovesation22 gold

Lovesation22 gold

Wij zijn niet alleen gek op panterprintjes maar ook op panters zelf! Deena laat jullie vandaag een super gaaf jurkje zien van Lovestation22 en zelfs de achterkant is verrassend mooi! 

Review 

Het jurkje is zwart en heeft op de voorzijde goudkleurige panter afbeeldingen. Op borsthoogte zit een prachtige goudkleurige glimmende bies en de onderkant van het jurkje loopt een beetje rond. Op de achterkant zitten nog twee goudkleurige biezen, echt heel mooi! Dit jurkje komt uit de Gold Edition van Lovestation22 en is ook zeer geschikt om met de feestdagen te dragen! De kwaliteit van het jurkje is top en je shopt hem al voor 32,95 euro! 

Maatadvies

Deena is ruim 145 cm lang en draagt het jurkje in mt 146/152. Ze heeft hierin nog voldoende groeiruimte om de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met de goudkleurige Lovestation22 legging of met de zwarte bijpassende kniekousen van Lovestation22. Maar met een zwarte maillot of legging kan natuurlijk ook! 

Lovestation22

LoveStation22 is een stoer, exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar. Het is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. Het is gemaakt van biologisch katoen. De natuur is vaak de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding van LoveStation22. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug. Goed om te weten: met je aankoop steun je altijd een goed doel!

Je shopt de hele collectie hier; Zazi Brands

– Snelle levering via DHL.
– Gratis verzending vanaf 30 euro wereldwijd.
– Niet goed, geld terug.

1Commentaar:

  • Avatar
   Treat Assignment Help
   feb 22, 2020

   I am glad to read your blog is really great and cool post, It's very interesting to get info from you. Your shared article is really perfect than others. In this article a piece of great information and very useful article information. I am visiting for the first time on this site and read your article is fabulous the same as on my blog <a href="https://www.treatassignmenthelp.co.uk/">Assignment Help</a>. In this blog, I get the information for <a href="https://www.treatassignmenthelp.com/">Assignment Writing Services</a> around you. Our experts to provide the best <a href="https://www.essaytypist.com/">Essay Writing Services</a> for students 100% plagiarism-free at affordable cost. If anyone requires to contact me for 24 hours.

Laat jouw reactie hier achter